Over ons

The Collective is de onestopshop voor al jouw marketingbehoeften. Onze naam stelt het meteen scherp: we zijn een collectief van marketingspecialisten. The Collective bouwt verder op de ervaring van The Summit en Studio Rippple. Met die gebundelde expertise maken we het verschil.

We sturen een team van 120 freelancers aan, elk met hun eigen specialiteiten. We matchen jouw opdracht of project met de best passende expert. Zo garanderen we dat we voor jou de juiste specialist aan het werk zetten. Tegelijk kun je op ons rekenen voor de professionele en vakkundige afhandeling van alles wat bij je opdracht komt kijken.

Voor onze klanten

Voor onze klanten treden we op als een extended marketingteam. We vullen jouw marketingteam in of aan, afhankelijk van wat je wenst. Wil je eindelijk werk maken van marketing, maar heb je er de juiste kennis niet voor in huis? Geen probleem, bij ons vind je precies wat je nodig hebt. Wil je je eigen marketingteam aanvullen met specifieke expertise? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Bij ons vind je flexibiliteit in elke richting: voor kleine en grote ondernemingen, voor korte projecten of langlopende opdrachten, in eender welk marketingdomein.

Voor onze freelancers

Voor onze freelancers treden we op als matchmakers. We koppelen de juiste specialist telkens met de passende opdracht. Achter de schermen ondersteunen we onze freelancers met financiële en administratieve opvolging. Zo kun je als freelancer voluit focussen op wat je beste kan: je van je creatiefste kant laten zien voor onze klanten.

Simon

Co-founder, CCO en CFO bij The Collective

Telg uit een ondernemersfamilie, vader van twee, werkte acht jaar voor Mercedes-Benz. Verwoed fietser, loper en padelspeler. Beklom als alpinist onder meer de Mont Blanc. Groot voorstander van open en directe communicatie. Drijvende kracht achter Epic Tours.

Justin

Co-founder en COO bij The Collective

De man met de diepgaande marketingkennis. Ondernemer in hart en nieren. Runde als student al een eigen kledingmerk. Weet alles van advertising. Matcht iedere klant, iedere opdracht, ieder project met de juiste freelancer.

Marketing as one , by two

Waarden waar we voor staan

Directe communicatie

1 contactpersoon met rechtstreeks communicatie waarbij we pro actief en 24/7 bereikbaar zijn. Geen tussenpersoon of ticketing systeem bij ons.

No nonsense aanpak

Wij houden niet van praatjes, maar van acties. Acties die opleveren en jouw bedrijf helpen. Zo gaan we meedenken met je bedrijf en een gepast voorstel opmaken.

Jouw verwachtingen, onze visie

We gaan samen jouw doelen bespreken in combinatie met onze knowhow. Een partnership aangaan waar we samen de vruchten van kunnen plukken.

Zelfstandigen onder elkaar

Net zoals u zijn we ondernemers met dezelfde gedrevenheid en ambitie. Deze ingesteldheid zorgt ervoor dat we altijd beter willen doen. Als one.

Sta jij ook te popelen om samen te werken? Contacteer ons nog vandaag of maak een afspraak.